Scen

Artister 2022

Tone Sekelius

Tone Sekelius

Tone Sekelius startade sin Youtube-kanal 2015 och har i dag över 300 000 prenumeranter. I kanalen delar hon med sig av sin vardag, underhåller och utbildar. I februari 2021 presenterade hon sig som transperson, och hon blev därmed den första transpersonen att tävla i Melodifestivalen. Sekelius debutsingel "Awakening" från 2017 beskrev hur det var att som 16-åring komma ut som homosexuell. Senare samma år kom singeln "One More in the Crowd", som blev officiell låt för Stockholm Pride. Utöver ytterligare singlar och en sminkbok har Sekelius varit huvudperson i en dokumentär på Discovery+ om sitt liv och att komma ut som transperson. Budskapet i bidraget "My Way" beskrivs som samhällskritiskt och med en uppmaning att tro på sig själv, gå sin egen väg och våga stå för den man är.

Sebastian Tadros

Sebastian Tadros

Sveriges 4:e mäktigaste YouTuber (2020) Sebastian Tadros är vida känd för sitt stora hjärta, energiska personlighet och fantastiska kreativitet som han har delat med svenska folket på sina sociala plattformar sedan 2016. Under 2017 producerade han sin första låt ”Proud” som har streamats mer än 8 miljoner gånger på YouTube och Spotify. 2018 turnerade Sebastian runt i Sverige som DJ för duon Samir & Viktor där han var uppskattad för sin förmåga att få igång publik och stora folkmassor på allt ifrån från nattklubbar till stora festivalscener. Sebastian har i sin framgång alltid gett tillbaka till sina följare och lyft fram unga talanger, något som resulterat i att han har utsetts till ”Årets förebild” (2021, Hey You Awards) och nominerats till ”Årets Goda Gärning” (2021) och ”Årets Stora Hjärta” (2022).

Linnea Andersson i en rosa jacka.

Linnea Andersson

Linnea Andersson född 2004 från Bräkne-Hoby, Ronneby, är artisten och dansaren som älskat scenen sedan tidig ålder. Som rutinerad tävlinsdansare i disco kombineras vardagen av mycket träning och aktivitet tillsammans med Linneas satsning på musiken med ett självständigt driv att komma framåt och nå ut som independentartist!

Grannen Måns

Grannen Måns

Grannen Måns som 13 årig fick han sitt genombrott när han träffade Sebastian Tadros och det lede till att Måns har släppt 3 egna låtar. Grannen Måns håller även på med Youtube.

Staaf Magic

Staaf Magic

I en liten bortglömd by en stenkast från Vätterns östra strand bor vi i familjen Staaf. Vi har under ganska många år nu tillsammans arbetat med blod, svett, tårar och en hel del glädje, för att utveckla och skapa enastående magiska shower. Efter att ha blivit svenska mästare i magi 2017, medverkat i TV4-talang och satt upp en egen föreställning som spelades för utsålda hus runt om i landet så känner vi att vi kommit en lång bit på väg.