Flera personer i en publik som klappar.

Årets kategorier

En man med brunt hår tittar mot kameran och ler.

Årets Kamrat

Har du en kompis som har ställt upp för dig och förbättrat situationen när du blev mobbad? Vet du någon som har stått upp för sin utsatta kompis? Nominera den personen till årets kamrat!

En kvinnlig artist står på en scen och sjunger. Bakom henne finns gula ljus.

Årets Artist

Vilken artist tycker du har berört ämnet mobbning på ett bra sätt? Vem har du lyssnat på som har hjälpt dig mest när du har blivit mobbad? Nominera den personen till årets artist!

En kille spelar in en video med sin mobil inuti en ring-light.

Årets Youtuber

Vilken Youtuber tycker du pratar om mobbning och står upp för utsatta? Vem har gjort mest mot mobbning? Nominera den personen till årets Youtuber!

En ung man håller om sina vänner och tittar in i kameran.

Årets Personlighet

Vem tycker du har en fin personlighet och gör bra saker? Känner du någon som inte inser vilken bra person den är, men som verkligen har gjort stor skillnad för dig som har blivit mobbad? Nominera den personen till årets personlighet!

En man med långt hår kramar en kvinna med blont hår.

Årets Hjälteinsats

Har du en hjälte? Någon som har hjälpt dig eller någon annan som har blivit utsatt för mobbning, och som har sett till att det har blivit bättre? Nominera den personen till årets hjälteinsats!

En liten flicka leker med två plasthästar i ett mjukt solljus.

Årets Hederinsats

Vem tycker du har gjort en särskild hedersinsats mot mobbning? Är det någon som har gjort en insats för att minska mobbningen eller hjälpa någon som blir utsatt som du tycker förtjänar att hyllas? Nominera den personen till årets hedersinsats!

Två kvinnor håller om varandra och ler.

Årets HBTQ-Kämpe

Vet du någon som har kämpat för HBTQ-personers rättigheter? Någon som hela tiden kämpar mot att HBTQ-personer inte ska bli diskriminerade? Nominera den personen till årets HBTQ-kämpe!

Två kvinnor på en Pride-parad.

Årets HBTQ-Förening

Vet du en förening som har arbetat med HBTQ-frågor? En förening som har kämpat för allas lika värde och mot diskriminering av personer inom HBTQ? Nominera den till årets HBTQ-förening!

En pojke med blont, lockigt hår räcker upp handen i ett klassrum.

Årets Skola

Vilken skola tycker du förtjänar att ta emot pris för att ha stått upp mot mobbning? Kan det vara din skola som har stöttat dig eller en vän genom en tuff period i livet? Nominera den skolan till årets skola!

En tjej med långt rött hår går bakom sina vänner och ler mot kameran. Det är motljus.

Årets skolklass

Är det just din klass som har varit din trygghetszon i en annars svår period? Har dina klasskamrater funnits där för dig och bidragit till att du känt dig sedd i en annars genomskinlig period? Nominera isåfall den klassen till årets skolklass!

En manlig lärare förklarar något för två elever.

Årets Lärare

Är det din lärare som har lyft och stöttat dig när du känt dig hjälplös? Känner du en beundransvärd person som arbetar som lärare och som förtjänar att lyftas upp med detta hederspris? Nominera den personen till årets lärare!

Ett lag med röda kläder står i ring och peppar varandra innnan en match.

Årets Förening

Vet du en förening som aktivt arbetar med frågor kring mobbning? En förening som kämpar för välmående, diskriminering och allas rättigheter? Nominera föreningen redan idag!

En äldre kvinna kramar en yngre kvinna. Hon ler stort.

Guld/Diamanthjärtat

Guld- och diamanthjärtat delas ut till den bästa manliga respektive kvinnliga individen som arbetar mot mobbning och aktivt arbetar för allas rättigheter och mot mobbning. Nominera redan idag!

Nominera här!